3 квітня 2016 р.

Рада відправила закон про освіту до профільного комітету

Верховна Рада направила проект закону про освіту на повторне перше читання до Комітету з питань науки і освіти. За таке рішення у четвер проголосували 232 парламентаря.

Рішення парламенту було ухвалено на пропозицію членів профільного комітету за результатами розширеного засідання, що відбулось наприкінці січня.

Коментуючи рішення парламенту, голова профільного парламентського комітету Лілія Гриневич зазначила, що законопроект буде доопрацьовано для його подальшого розгляду у залі для голосування.

«Верховна Рада щойно проголосувала, щоб законопроект "Про освіту" №3491, який має визначати стратегію розвитку української освіти на наступне двадцятиріччя, направити до Комітету з питань науки і освіти на повторне перше читання для його доопрацювання та подальшого внесення на розгляд до Верховної Ради. Отже, продовжуємо роботу!», - наголосила Лілія Гриневич у своєму Facebook.

Як відомо, після доопрацювання законопроекту Міністерством освіти і науки та його представлення представниками відомства на розширеному засіданні профільного комітету, члени комітету ухвалили рішення про необхідність його доопрацювання у стінах парламенту.